Voorwaarden

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

FlowerQlip accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. De website kan links bevatten naar websites van derden, wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Privacy statement

FlowerQlip  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat FlowerQlip uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie aan te vragen of om nieuwsbrieven te ontvangen.

Uw gegevens kunnen door FlowerQlip worden gebruikt om u te informeren over relevante diensten van FlowerQlip. Indien u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kunt u contact met ons opnemen of de link gebruiken onderaan de nieuwsbrief. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.