Werking van de FlowerQlip

De Flowerqlip is een uniek product in zijn soort, het brengt de “online” en “offline” wereld samen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken die er zijn op het gebied van de smartphone technologie kun je met een FlowerQlip in een handomdraai een persoonlijke videoboodschap toevoegen aan een reeds geprinte FlowerQlip-kaart.

De eerste stap is het scannen van de QR-code, hierdoor wordt direct gecontroleerd of jouw smartphone compatible is met onze techniek. Indien jouw smartphone compatible is (alle iPhones and Android toestellen) dan kun je de App installeren.

Na het installeren van de App kun je starten met het doorlopen van de stappen in de App. Na de opname van je bericht (video of audio) wordt deze geĆ¼pload naar de flowerqlip server. Als de upload succesvol is, krijg je een bericht (e-mail of push). Je FlowerQlip is nu klaar.

Je kunt het kaartje nu afscheuren en het gedeelte met de bloem in het boeket hangen. Je boeket met Flowerqlip is klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten.

De ontvanger van jouw boeket hoeft enkel de QRcode te scannen en het bericht begint te spelen. Indien de ontvanger geen QRscanner heeft, dan kan hij/zij ook direct gaan naar flowerqlip.com/play