FlowerQlip, de videoboodschap bij een boeket.

IMG_1964.JPGAfgelopen maandag en dinsdag is de FlowerQlip geïntroduceerd tijdens de voorjaarsbeurs in het  Plantion. Hier heeft u kunnen zien dat met de FlowerQlip het bloemenkaartje een nieuw tijdperk is ingegaan.

Het sturen van videoboodschappen, het bewaren en het delen ervan met familie en vrienden past geheel in de huidige tijdsgeest. Het enorme gebruik van smartphones, tablets en Social Media heeft dan ook de aanzet gegeven tot het ontwikkelen van de FlowerQlip.

Wij hebben laten zien dat met een FlowerQlip ieder leuk bloemenmoment voor altijd kan worden vastgelegd! En iedere keer als een filmpje wordt afgespeeld kan uw bedrijfsnaam in beeld verschijnen!

Binnenkort zijn de display en de ondersteunde promotieposter gereed. Graag nemen wij dan contact met u op zodat wij u het totaalproduct kunnen tonen. U krijgt dan ook te horen hoe wij de FlowerQlip onder de aandacht gaan brengen bij de consumenten en hoe wij uw bedrijf hierbij gaan betrekken.

FlowerQlip

 

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van het nieuw omtrent de FlowerQlip? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u direct met ons contact opnemen indien u meer informatie wilt over de FlowerQlip.

 

 

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

FlowerQlip