Bloemisten informatie

Met de FlowerQlip kunnen uw klanten binnen enkele simpele stappen een persoonlijk bericht (video of audio) koppelen aan de FlowerQlip kaart.

De levering
De FlowerQlip wordt geleverd in een kant en klare FlowerQlip kaartenmolen. Voor elk viermoment zijn er verschillende luxe kaartjes beschikbaar. Iedere FlowerQlip bestaat uit 3 delen: een schrijfbaar deel, een deel met de gebruiksaanwijzing voor de koper van het kaartje en een deel met de gebruiksaanwijzing voor de ontvanger van het kaartje. De laatste twee delen zijn afscheurbaar zodat één gedeelte aan het boeket kan worden gehangen, en het andere door de klant kan worden meegenomen om het bericht op te nemen.

Hoe koppelt een klant zijn videoboodschap aan de FlowerQlip kaart?

De klant kan met behulp van de GRATIS FlowerQlip App de Video of audio toevoegen, de stappen staan vermeld op het kaartje.

Waar kan de klant het bericht opnemen?
De klant kan overal waar hij/zij wil het bericht opnemen, zolang de klant een internetverbinding heeft met zijn/haar Smartphone.

Kan het met elk type telefoon?
De FlowerQlip App ondersteunt momenteel de meeste toestellen. (Android/IOS/Apple) Bij twijfel gaat men met het toestel naar Flowerqlip.com/qr en test of het toestel ervoor geschikt is.

Extra promotie!
Geef aan ons door welk doosnummer u heeft ontvangen en u krijgt een GRATIS vermelding op onze website. Daarnaast ziet de ontvanger bij wie het mooie boeket gekocht is! – Schrijf u hier in!

Wilt u ook de FlowerQlip toevoegen aan uw assortiment? Vraag erna bij uw leverancier.

Bekijk ook onze demonstratie video’s